Espanjan merikalastuskohteet

Espanjan merikalastuskohteet

Espanja on yksi maailman tunnetuimmista matkailukohteista, erityisesti pohjoismaisille ja brittiläisille matkailijoille. Mikä tekee Espanjasta niin erikoisen, sen sää, kulttuuri ja hämmästyttävät rannat. Toinen asia, joka tekee monelle Espanjasta kesäloman viettopaikan, on kalastus. Kalastus on fantastista Espanjassa, erityisesti syvänmeren kalastuksessa useimmista sen suosituimmista matkailukaupungeista. Tässä artikkelissa esitämme luettelon viidestä suurimmasta syvänmeren kalastuksen kaupungista Espanjassa. Lähes kaikki isokokoiset kalat ovat Espanjassa saatavilla Marlin-sukuisista tonnikaloista keltaevätonnikalaan. Alla on esitelty luettelo viidestä parhaasta paikasta ja kunkin kohteen kalastuskaudesta:

Kanariansaaret

Kanariansaaret sijaitsevat lähempänä Afrikkaa kuin Eurooppaa Atlantin valtamerelle päin. Saariin kuuluu kolme suurta saarta: Gran Canaria, Lanzarote ja Fuerteventura. Kaikilla saarilla voit odottaa huippupelien kalastustoimintaa ympäri vuoden. Se on erityisen suosittu kalastajille, jotka etsivät taukoa talvella ilman, että he tarvitsevat matkustaa pitkillä lennoilla. Paras kalastuskausi on huhtikuusta marraskuuhun. Jos olet sinisen Marlinin perään, sinun tulee kohdistaa matkasi kesä- ja heinäkuulle, jotta voit lisätä vetojesi määrää. Jos olet tonnikalan kaveri, niin kausi alkaa huhtikuusta ja kestää marraskuuhun asti. Jos olet jigging-kalastaja, talvi on hyvä aika kohdistaa, jos olet miekkakalan perään.

Mallorca

Mallorca on toinen suosittu matkailukohde, jota pidetään myös loistavana kalastuspaikkana. Mallorcan erikoisuutena on se, että siellä voit pyytää yhtä maailman kalleimmista kaloista, tonnikalaa. Muista, että Välimeren tonnikalaa pidetään WWF:n mukaan kaikkein uhanalaisimpana kalana, ja kaikki sinieväiset kalat on päästettävä takaisin veteen.

Kesä on paras aika kalastaa Mallorcalla. Sinikala alkaa näkyä toukokuussa, mutta paras aika kalastaa sitä on elokuussa ja syyskuussa. Miekkakalat ovat toinen laji, joka löytyy Mallorcasta. Yöpyynti on paras metodi, kun miekkakala alkaa metsästää saalista veden pinnalla. Paras aika mennä miekkakalan jälkeen on elokuusta lokakuuhun, mutta kausi alkaa toukokuusta.

Marbella

Marbella

Marbella

Marbella on kuuluisa rannoistaan ​​ja jahdeistaan. Se on myös loistava kalastuspaikka. Monet hyvät paikat löytyvät siellä lähellä kuuluisaa Puerto Banusta. Marbellan pääkala on keltainen tonnikala. Samoin kuin muut espanjalaiset kohteet, kesä on paras aika kalastaa yleensä. Keltaisen tonnikalan osalta paras on kesäkuu-elokuu, mutta se on myös yleistä saada kiinni lokakuun loppuun säästä riippuen (lämmin sää on parempi). Miekkakala ja Valkoinen Marlins on mahdollista pyytää myös lähellä Marbellaa, mutta vähemmän tonnikalaa. Miekkakalaa varten paras aika on kesä- ja heinäkuussa.

Barcelona

Monet ihmiset aliarvioivat, kuinka hyvä kalastuspaikka Barcelona on. Kalastus Barcelonassa on ohittanut muita nähtävyyksiä, kuten Camp Nou, Sagrada Familia ja kauniit rannat. Silti kalastaminen on todella hyvä Barcelonassa, mutta suurin osa kalastuspaikoista sijaitsee 30-40 minuutin päässä kaupungin keskustasta. Jos olet Big Game -kalojen jälkeen, kesä on parasta aikaa. Toukokuu ja kesäkuu ovat Bigeye-tonnikalan parhaita kalastuskuukausti, ja niitä on mahdollsita pyytää uudelleen syys- ja lokakuussa. Dorado (tai Mahi Mahi) löytyy myös Barcelonasta erityisesti kesä- ja heinäkuussa. Sinikala on toinen mielenkiintoinen kala, joka voi antaa sinulle suuren taistelun. Sinikala löytyy yleensä syyskuusta joulukuuhun.

Ebro Delta

Jos vierailet Espanjan kauniissa itäosassa, niin Ebro Delta on hyvä valinta kalastukseen. Ebro Delta (tai Delta de l’Ebre) on Ebro-joen alue, joka sijaitsee myös Barcelonan eteläpuolella. Makean veden ja suolaisen veden sekoitus tällä alueella näyttää tekevän ekosysteemin eloisammaksi ja monipuolisemmaksi. Ebro Delta -lajissa on tarjolla erilaisia ​​lajeja, kuten tonnikala- ja keltaevätonnikalaa Kesä paras aika mennä tähän kohteeseen. Tonnikalaa saa kesäkuusta syyskuuhun. Amberjacksit ovat Ebro Deltan kohokohta, jos rakastat jiggingiä, tämä voi olla hyvä paikka sinulle. Amberjacks on täällä massiivisissa koossa ja sitä kutsutaan suuriksi Amberjackseiksi. Jacksit löytyvät huhtikuun lopusta marraskuuhun saakka.

About the author

Onni administrator